Modelele de succes arată bine oricând – și online, și acasă. Fii și tu așa!

Te-ai întrebat vreodată de ce modelele care fac mulți bani se îmbracă mai tot timpul foarte bine? Amuzant e că, în unele cazuri, s-ar putea să nu știe nici ele să-ți răspundă. Există însă o explicație pe care merită s-o iei în seamă.

În domeniul ăsta, jobul tău e să oferi experiențe virtuale memorabile. Poți să faci asta și prin conversații, dar baza rămâne imaginea ta. Când intră un membru pe profilul tău, ai doar 5 secunde să-l faci să rămână. Reușești asta prin felul în care ești îmbrăcată, atitudine, machiaj, tot ce ține de look.

Preziosa videochat Iasi 1 1

Așadar, contează enorm să arăți bine când ești online. De asta discutăm atât de des la studio despre grija față de aspectul ăsta. Calitatea hainelor și stilul ales reprezintă un subiect special. Din ce câștigi ca model, e recomandabil să reinvestești în ținute măcar 10-15% în fiecare lună.

Meriți să arăți wow în fiecare zi!

Atenția asta pentru imagine merge însă și mai departe. Modelele care încasează mult rămân elegante și în afara jobului. Înțeleg foarte bine că au un alt statut, că sunt entertainere, că asta e viața lor.

De asta aleg calitatea, își cumpără haine de la branduri de lux, investesc în felul în care arată. Folosesc produse mai scumpe pentru machiaj, merg la sală, aleg să se respecte. Cu alte cuvinte, e o opțiune personală de arăta bine oricând, de a se respecta pe sine. 

Asta le ajută și în plan personal. Devin mai încrezătoare în sine, simt în cel mai direct mod că le merge bine, că au succes. Ce-ar fi să adopți și tu atitudinea asta? Cel mai simplu e să discuți cu trainera ta și să faci mai întâi un plan, pentru studio.

Ea îți caută haine pe site-uri, îți arată linkuri cu diferite nivele de preț. De asemenea, îți recomandă stiluri de make-up, feluri de a-ți face părul. Apoi tu decizi ce buget aloci pentru asta. Important e să devină o preocupare constantă, un fel de a fi.

Preziosa videochat Iasi 2 1

Bucură-te de succesul tău ca model!

De fapt, asta e cheia – să îți placă atât de mult partea asta, încât să te identifici cu ea. În loc să te gândești cum să te îmbraci elegant, devină convinsă că ești elegantă, că pur și simplu e esența ta asta!

Diferența este enormă și o vei proiecta în exterior. Toată lumea te va admira, te va considera o persoană specială, pe care o vor dori în preajmă. În plus, tot procesul ăsta e plăcut, interesant. Sunt atâtea lucruri frumoase de văzut, de probat, încât o să fii nerăbdătoare să adaugi ceva nou în garderoba ta.

Cum îți spuneam, totul începe cu o discuție cu trainera ta. La studio, te susținem din plin în sensul ăsta. Și nouă ne place când apari aranjată, bine dispusă, relaxată la program. Ne dai și nouă un vibe bun, care ne bucură toată ziua.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *