De ce e bine să mergi la sală sau la yoga

Sunt două moduri în care poți să faci videochat în Iași: ca pe un job oarecare sau ca pe un lifestyle. Modelele care tratează videochatul doar ca pe un job fac de obicei mai puțini bani. Pentru că nu dau atenție detaliilor, nu e concentrează îndeajuns pe ceea ce fac. 

Eu îți recomand să te împrietenești cu videochatul. Să îți devină un stil de viață. Ce înseamnă asta? Îți explic imediat!

Pe scurt, recunoști un model de videochat de succes de prima dată când îl vezi. După cum e aranjat, după cum se mișcă, după cum arată. Iar aici ajungem la fitness și la yoga. 

Multe dintre modelele de top de la Preziosa merg la sală. Își iau antrenor personal și măcar jumătate de oră fac mișcare, își tonifică musculatura, corpul. 

Uiți de stres și faci mai mulți bani

Sportul le ajută și fizic, dar și mental. Fitness-ul elimină stresul, aduce un tonus pozitiv, care te ajută și la videochat, și în viața privată. În medie, ajung la gym cam de 2-3 ori pe săptămână. Asta depinde, desigur, și de programul lor de studio, sau de cum își organizează viața privată.

Sigur, asta ajută și la siluetă. Mai ales dacă mănânci sănătos, dormi bine și te hidratezi. Toate astea țin iarăși de mind-set-ul pe care îl ai. Dacă ești concentrată pe ceea ce faci și vrei să ai rezultate spectaculoase ca model, lucrurile astea îți devin naturale. Le faci ca și cum ai fi așa dintotdeauna. Fără să simți vreun efort în legătură cu ele.

Preziosa videochat Iasi 116
Sala de Yoga

În ultimul timp, la mare modă a ajuns și yoga. S-au deschis în Iași câteva locuri foarte simpatice unde poți merge și tu. La fel, te încarci cu energie pozitivă, îți iei un vibe bun. De care ai nevoie când vii aici, la program. Pentru că membrii văd diferența. 

Când ești senină, energică, în formă, își doresc mai mult să fie în compania ta. Iar asta înseamnă mai mulți bani pentru tine.

La Preziosa, frumusețea e un stil de viață

Asta încercăm să-ți transmitem în fiecare zi la Preziosa: că videochatul e un stil de viață. Te machiem gratuit în fiecare zi, la începutul programului, tocmai să-ți dăm un vibe bun. Să te simți excelent în propria piele. 

Îți recomandăm ținute de calitate, cât mai sexy. Ca să ai și mai multă încredere în tine. Să te simți seducătoare, întotdeauna puternică.

Fitness-ul și yoga au același rol. Tu nu ești funcționară la cine știe ce instituție, să mergi numai de la acasă la serviciu și invers. Ci o seducătoare. Câștigi mulți bani din imaginea ta și trebuie să ai grijă de ea. S

ă ajungi la nivelul ăla în care oricine se uită la tine să simtă că ești specială. Dar să faci asta în mod natural, fără efort.

Desigur, tu dispui cum vrei de timpul tău liber. Eu doar te încurajez să mergi la gym, la yoga, la tenis sau voley. Ai o mulțime de posibilități să-ți ajuți corpul și mintea. Într-un mod amuzant, ca să revii de fiecare dată cu plăcere. 

Abia aștept să ne vedem la sală! Distrează-te făcându-ți bine! 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *