Studentă în Iași? Câștigă bani pentru facultate la Preziosa!

Mai e puțin și încep cursurile la Universitate. Indiferent la ce facultate ai intrat, deja îți faci planuri pentru asta. Dacă nu ești din Iași, trebuie să te vezi unde o să stai. 

La cămin e o variantă mai puțin grozavă. Confortul e destul de scăzut, sunt tot felul de ciudați pe acolo. Mai ok e în chirie. Doar că e scump.

Pe urmă sunt taxele la facultate, cursurile care trebuie cumpărate, haine, mâncare li restul. Și iar ajungem la bani. Ai nevoie de multe sute de euro ca să te poți descurca. Și îți cam dă cu minus deocamdată. 

Partea bună e că poți face foarte mulți bani din videochat în Iași. La Preziosa, te angajăm cu drag și dacă ești studentă.

Avem zeci de alte modele aici care sunt și ele studente. Învață la facultăți umaniste, tehnice sau la Economie. În paralel însă, ca să se descurce bine, sunt și modele de videochat. Așa e de peste 10 ani, de când am înființat Preziosa. 

Am fost și rămânem opțiunea Nr. 1 pentru studentele din oraș. Iată care sunt motivele pentru care atâtea fete ne preferă:

5 motive să te angajezi la Preziosa

  1. Câștigi mulți bani, cu care te poți întreține la facultate

La Preziosa, modelele noi câștigă, de obicei, peste 2.000 de dolari pe lună, după primele 2 luni. Chiar și fără experiență, treci de pragul ăsta și tu destul de lejer. Important e să îți dai cu adevărat interesul. Mai ales când știi că de succesul de aici depinde și mersul la facultate.

  1. Scapi de problemele cu care se confruntă alte studente

Ca model de videochat, îți merge mult mai bine decât dacă ai încerca să lucrezi în altă parte. Mai bine chiar decât fetele care primesc bani și pachete de acasă. Nu mai stai cu inima strânsă că e chiria prea mare. Sau că n-o să ai cu ce să-ți cumperi o anume carte cerută de profesori.

  1. Devii complet independentă

Angajarea în videochat în Iași îți aduce și libertate. Din moment ce te poți întreține singură, ești propria ta stăpână. Nu dai socoteală nimănui, faci lucrurile așa cum vrei tu. Asta te ajută la stima de sine, și îți face bine și în viața privată.

  1. Dacă ești organizată, ai timp de toate

Programul de la Preziosa e flexibil, noi suntem înțelegătoare când ai sesiune. Deci o să-ți fie bine la noi. Ai vreme și de cursuri sau examene, dar și de făcut bani. Iar dacă gestionăm bine timpul, îți rămâne vreme și de viața personală. Sigur că o să-ți fie un pic mai greu la început, dar asta e până te obișnuiești. Ești o fată ambițioasă și știu că nu te lași așa ușor.

  1. Poți să ai o viață de studentă de lux

Modelele de la Preziosa care sunt și studente fac senzație la cursuri. Apar cu telefoane noi, cu haine de branduri, cu genți după care întoarce toată lumea capul. Dacă îți place să ieși în evidență, videochatul e perfect pentru tine. Poți și tu să adopți stilul ăsta de viață lejer. 

Preziosa Iasi model videochat
Câștigă bani pentru facultate la Preziosa

După cum vezi, videochatul în Iași îți aduce o mulțime de avantaje ca studentă. Pe care nu le poți găsi la niciun alt job. Pur și simplu e o ocazie unică pentru tine. Pe care credem că merită din plin să o valorifici. În felul ăsta, diploma ta de absolvire devine o certitudine.

Ce-ar fi să ne cunoaștem și să vezi cum e la noi? Putem face și o simulare de program, ca să vezi cât timp ai pentru studii și pentru noul tău job. O să vezi că le poți împăca foarte bine. Cu flexibilitate și planificare din timp, orice e posibil. 

Hai să ne vedem și să discutăm mai în detaliu! Și mult succes în noul tău an universitar! Multe note mari și examene fără emoții!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.