La Preziosa, orice zi începe cu “Ești frumoasă!”

Pentru tine contează respectul? E important să fii apreciată, ocrotită și încurajată? Sunt sigură că rareori ai auzit întrebările astea. Multă lume, mai ales la un job, nu se preocupă să-ți ofere lucrurile astea. La Preziosa Iași, lucrurile sunt însă diferite.

Aici chiar ne pasă de tine. De asta ne și numim Preziosa- pentru că tu ești prețioasă pentru noi. Partea asta de relații umane este pe primul loc la noi. Pentru că e baza colaborării cu tine. Dacă ne înțelegem bine și te simți ok la noi, atunci ne va merge bine împreună.

Meriți respectul nostru 

Știm că în alte locuri lucrurile astea sunt tratate cu indiferență. Asta e treaba altora. Nouă ne place să avem o atmosferă superbă la job. Îți oferim respect pentru ca să primim același lucru din partea ta.

La asta suntem atente și la interviul de angajare. Punem mai mult accent pe seriozitate, pe decență, decât pe aspectul fizic. Dacă vedem că ai bun simț, că te porți frumos, atunci ne dorim să devenim colege.

Ăsta este motivul pentru care o să auzi de multe ori la Preziosa cuvinte precum: “Ești frumoasă, Bravo, Te rog sau Îți mulțumesc!”. Sunt formule de politețe care creează o energie pozitivă între noi.

Preziosa Iași discreție

Vin uneori modele la noi care nu au mai întâlnit așa ceva. Poate au avut experiențe mai nefericite în viață și acum sunt întâmpinate pentru prima dată așa. Asta ne dă o și mai mare satisfacție. 

Înțelegem că suntem apreciate și noi, că munca noastră face diferența pentru mulți oameni. De asta ne spun atâtea colege că se simt apreciate, încurajate aici. Asta contează mult pentru motivația lor.

La fel o să fie și pentru tine. Un loc în care să vii mereu relaxată, veselă. Să discuți cu plăcere cu colegele de la machiaj, cu trainerele, cu toată lumea. Și cu membrii de pe site-uri apoi, pentru că vei intra la program cu un vibe excelent.

Preziosa îți dă mai multă încredere în tine

Uneori avem fiecare dintre noi îndoieli în legătură cu propria persoană. Iar în domeniul ăsta încrederea e foarte importantă. Acum înțelegi de ce ținem atât de mult la respect, la atmosfera bună?

Pe lângă faptul că ne face viața mai frumoasă la job, te ajută să câștigi mai bine online. Membrii văd că ești relaxată, că îți merge bine. Toată lumea, colegele de la machiaj, contabilitate și trainere sunt la fel de amabile cu tine.

Model Preziosa Iași

E un motiv pentru care merită să ne recomanzi prietenelor tale. Mai ales că te recompensăm consistent pentru acest lucru. Așa oferi ocazia și persoanelor apropiate ție să se bucure de același respect și avantaje financiare ale jobului.

Vrei să te convingi de toate lucrurile astea? Fă-ne o vizită la Preziosa Iași și întreabă celelalte modele. Îți vor spune părerea lor imediat . Pentru că totul e transparent și amical aici. O să simți chiar tu atmosfera din studio.

Sunt sigură că o să-ți placă foarte mult la noi. Și o să îți dorești să lucrezi aici. Chiar o să te simți frumoasă în fiecare zi, pusă în valoare. Așa cum se spune, te vom ajuta să-ți descoperi cea mai bună variantă a ta.

Ai un potențial enorm și merită să-l descoperim împreună. Să-l orientăm către succes. Totul pornește de la respectul de sine. Noi îl susținem, îl cultivăm, ca să dai tot ce ai mai bun. Și să te bucuri de roadele muncii tale.

Abia aștept să ne vedem la interviu și să bem o cafea bună împreună. Încă de pe acum îți spun Bine ai venit la Preziosa Iași!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *