Cum alegi primul tău apartament în Iași?

Probabil că până acum cumpărarea unui apartament era de domeniul viselor. E cumva normal să fie așa. Mai ales dacă ai avut un job obișnuit sau ai depins financiar de ai tăi. Lucrurile se pot schimba însă rapid în bine. Hai să-ți explic cum!

Da, e adevărat, prețurile la locuințe a crescut mult în ultimul timp. Ca să-ți iei ceva bun, cu 2 camere, te costă minimum 60.000-70.000 de euro. Pare o sumă enormă, dar depinde cum privești situația asta.

Tu decizi în ce fel de locuință investești

În primul rând, tu hotărăști ce fel de apartament vrei să-ți iei. Dacă simți că e prea mult să-ți iei cu 2 camere, poți să optezi pentru o garsonieră. În cazul ăsta ai avea cum să te descurci și cu 50.000.

La fel, poți să-ți iei ceva într-un bloc mai vechi, nu neapărat dat în folosință anul ăsta. Așa ai posibilitatea să mai dai câteva mii de euro jos din preț. Zona contează și ea foarte mult. În Centru sau pe Copou e normal să fie prețuri maxime.

Dar apar și oportunități imobiliare în Tătărași sau Păcurari care sunt ok. Distanța față de studio e neglijabilă cu un Uber sau cu mașina ta. Poți să ieși mai bine cu banii și așa. Deci ai tot felul de variante.

Videochat Iași Preziosa

La studio, trainerele noastre chiar te ajută cu consultanță în privința asta. Stai de vorbă cu ele, le explici ce cauți, ce-ți dorești. Iar ele îți fac un plan, cu etape concrete, ca să știi cum ajungi până la marele vis.

Calculează ele pentru tine câți bani îți trebuie, în cât timp îi poți obține ca model și cum poți să accelerezi lucrurile. Din nou, chiar dacă la început zecile astea de mii de euro te cam sperie, stai liniștită!

Îți dăm noi bani pentru avans!

Tocmai ăsta e farmecul videochatului în Iași. E un domeniu în care poți să faci o mulțime de bani. Mai ales la Preziosa, unde toată lumea te ajută să faci progrese. Ca să te convingi, ai șansa să le întrebi pe celelalte modele de la studio. Multe dintre ele și-au cumpărat și ele deja apartament.

Chiar dacă la început aduni mai greu sume atât de mari, uită de stres. Preziosa te sprijină să-ți realizezi visul. Dacă ești serioasă și vedem că ai ambiție, te ajutăm noi cu banii pentru a-ți cumpăra o locuință.

Preziosa videochat Iași

Sistemul e simplu: ne spui ce vrei să-ți iei, iar noi îți dăm avansul pentru cumpărarea unui apartament prin programul Prima Casă. Banii îi dai înapoi în rate mici, fără stres, cu dobândă zero.

Cu alte cuvinte, dacă ești ambițioasă, punem și noi umărul la realizarea visului tău. Îți dăm bani ca să te muți cât mai repede acolo unde îți place! Tu decorezi interiorul așa cum vrei și te bucuri de investiția ta cu prietenii și cine mai vrei tu!

Vezi ce simplu e? Ăsta e un pas pe care îl poți face chiar din primul an de videochat. Dacă chiar vrei să-ți împlinești visul ăsta, e perfect realizabil. Hai, că se poate! Așa cum reușesc atâtea alte modele la Preziosa, sigur poți și tu!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *