Tu cum te pregătești de Crăciun? Așteaptă-l cu cardul pregătit!

Poate că Sărbătorile astea sunt moment de liniștire pentru mulți. Toată lumea își face timp de familie, de Netflix, de stat degeaba. Intră așa, într-un mod mai lent. Că deja sunt colinde peste tot și nimeni nu mai are chef să muncească.

Depinde însă li care-i motivația să lucrezi. În videochat, partea asta din an poate fi foarte profitabilă. Membrii site-urilor fac exact la fel. Se relaxează și ei pe acasă sau în vacanțe și intră mai mult online. Au nevoie de companie virtuală și plătesc bani frumoși pentru asta.

De asta, modelele cu experiență de la Preziosa își fac planuri din timp. Știu bine că sfârșitul lui Decembrie e o perioadă extraordinară. Se concentrează pe zilele astea așa cum trebuie, lăsând relaxarea personală pentru începutul lui Ianuarie. Că oricum e mai aerisit atunci prin stațiunile de munte, sau unde mai vor ele să se ducă.

Santa e mai sexy anul ăsta

Ce înseamnă să te pregătești de Sărbători în videochat la Preziosa? În primul rând, să-ți organizezi programul. Împreună cu trainerele de la studio, e bine să știi exact când vii la job. În funcție de asta, îți scrii orarul pe contul pe care lucrezi.

În felul ăsta, membrii știu că te vor găsi online. Își vor face și ei timp să te întâlnească pe site. Cu ocazia asta, e foarte important să pregătești din timp niște cadouri, adică ceva special pentru ei.

Asta înseamnă să ai niște idei de show-uri, de teasing care să le atragă atenția. Firește, e ok să conțină elemente specifice acestei perioade. Dar fă un efort de gândire, vino cu ceva nou! Uită-te un pic pe net, la alte modele pentru inspirație.

Preziosa studio videochat Iași 1

Mereu găsești ceva care să surprindă, să fie amuzant pentru membri. Imediat cum te-ai hotărât pe ceva anume, te programăm la poze și filme noi. În felul ăsta, obținem niște galerii noi, cu imagini specifice sărbătorilor.

Facem asta cât mai din timp, ca să le putem edita în timp util. Din moment ce sunt gata și ai anunțat și pe cont programul, începem să face teasing. Atragem membrii cu mesaje, mici filmulețe care să le dea numai o idee despre lucrurile plăcute care îi așteaptă.

Așa se fac banii în videochat la Preziosa. În spatele fiecărui moment din ăsta e pregătire, e un plan. De care se ocupă trainerele tale. Îți spunem exact ce să faci, cum să fii gata de sărbători. 

Site-urile premium vin și ele cu tot felul de promoții, deci e o idee bună să profiți de ele. Acum e o oportunitate importantă să faci cu 50% sau chiar cu 100% mai mulți bani. Lasă alte modele să-și vadă de vizite la cunoscuți și cine știe ce petreceri. O să ai și tu vreme de asta. Acum poți însă să faci mai mulți bani decât în tot restul anului!

Bucură-te de banii primiți cadou

Toți oamenii sunt sau vor să pară că sunt mai buni în perioada asta. Și membrii de pe site-uri fac cadouri, încearcă să ofere bucurii celorlalți. Ăsta e și rolul tău: să primești ce vor ei să dea. 

Fii prietenoasă, cât mai sexy, veselă. Să vezi ce ușor se fac banii de Crăciun și Anul Nou! Lasă alte modele să cheltuiască acum. Tu adună sume cât mai mari. Oricum prețurile scad peste tot după Sărbători și o să poți să te bucuri la orice hotel de o cazare mai decentă.

În loc să te duci și tu în locuri aglomerate, câștigă cât poți de mult. Și lasă distracția un pic mai târziu. Așa fac modelele care știu cu adevărat cum se face treabă în videochat.

Videochat Iași Preziosa 2

Când faci lucrurile ok, cadourile se adună în contul tău. Sub forma unor sume frumușele. Așa poți să faci și tu cadouri mai departe. Pentru cei dragi, pentru cine vrei tu.

Atunci când te porți frumos cu membrii și le ții companie zilele astea, se mai întâmplă un lucru frumos. Îi fidelizezi pe termen lung. Oamenii țin minte cu cine au petrecut de sărbători. Și vor reveni cu siguranță să te caute.

Așadar, uneori e bine să faci invers decât fac ceilalți. Când unele modele se duc la distracție, tu vino la job. Că o să te duci și tu să te relaxezi, când ele se vor întoarce la studio. Diferența e că tu o să ai câteva mii de dolari în plus, cadou de la membri.

Oricum, dacă vrei sfaturi, știi că poți conta oricând pe trainerele de la Preziosa. Pentru absolut tot ce ai nevoie ca să fii o Crăciuniță sexy, memorabilă. Bucură-te de timpul ăsta și fii cât mai adorabilă cu putință! Banii se adună cuminți sub bradul tău!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *