Cum te îmbraci când ești model de videochat în Iași? Preziosa îți dă câteva ponturi!

Orice model de videochat din Iași cu experiență îți poate spune e preocupat de ținute. Cu ce te îmbraci online? Cum faci mai mulți bani, cu pantofi sau adidași? Cu rochii elegante sau haine casual? Cu accesorii sau fără? Trainerele de la Preziosa sunt experte pe domeniul ăsta. Avem o experiență de peste 10 ani în videochat în Iași.

Plus că lucrăm prin tehnica multi-site și ne adaptăm la toate stilurile. Hai să-ți dăm câteva sfaturi despre cele mai potrivite ținute pentru tine!

Preziosa videochat Iasi 58
Cum te îmbraci când ești model de videochat în Iași? Preziosa îți dă câteva ponturi! 2
  1. Ține cont de site-ul pe care lucrezi. Cum îți spuneam, la Preziosa lucrăm prin tehnica multi-site. În funcție de asta, trainerele noastre îți recomandă să-ți alegi și vestimentația. De exemplu, multe modele de la noi fac bani pe LiveJasmin. E un site premium, unde contează mult să ai rochii elegante, pantofi cu toc. Ca și cum ai ieși la o cină romantică, la un hotel de lux.

Dacă vrei să faci și tu bani acolo, ideal ar fi să te pliezi acestui stil. Din contră, dacă lucrezi pe Bonga, acolo sunt recomandate ținutele lejere. Adică te îmbraci mai sport, cât mai confortabil cu putință. Asta te avantajează că dansezi și faci teasing în voie, cu o maximă mobilitate.

  1. Adoptă stilul care te reprezintă. Dacă tot timpul porți chestii comode și umbli numai în adidași,  atunci n-are rost să te forțezi cu pantofi cu toc, pe LiveJasmin. Că o să te simți aiurea și asta o să se vadă pe cameră. În cauzl ăsta, ori te concentrezi pe site-urile de free, ori rămâi pe LiveJasmin îmbrăcată mai sport, dar cu haine de calitate. Adică, dacă porți o bustieră, să fie de la Calvin Klein, nu de la Zara.

Dacă te încalți cu adidași, să fie Emporio Armani sau Nike, nu cu no name-uri de la Decathlon. Desigur, lucrul ăsta e mai ușor de pus în practică pe măsură ce îți cresc încasările ca model. Dar e bine să îl ai mereu în minte și să faci progrese și pe partea de ținută când faci mai mulți bani.

  1. Adaptează-te la ce își doresc membrii. S-ar putea ca uneori, când lucrezi pe LiveJasmin sau Flirt4Free, să ai un membru fidel care să-și dorească altceva de la tine. Poate a văzut o vedetă îmbrăcată cumva într-un film și vrea să te vadă la fel. Atunci încearcă să te adaptezi la dorințele lui. Poate vrea să porți balerini cu codițe, sau pantofi cu platformă, negri și pantaloni de latex, să fii dominatoare. Sau, cine știe, să îți iei un costum alb, de balerină, că asta îl fascinează pe el. Nicio problemă: la Preziosa poți fi creativă oricând. Important e să faci bani.

După cum îți poți imagina, sunt o mulțime de stiluri pe care le poți aborda. Important e să ții cont de recomandările astea. Și să colaborezi bine cu trainerele Preziosa, care sunt inspirate pe subiectul ăsta. Cel mai bine e să încercați diverse stiluri, ținute și să vedeți ce merge pentru tine. Pentru că ce i se potrivește altei fete s-ar putea să nu te ajute pe tine. Și invers.

Partea frumoasă e că te joci cu hainele, cu părul, cu machiajul. E o activitate feminină, plăcută. Și de al cărei succes depind câștigurile tale în videochat în Iași. Hai deci să ne jucăm împreună! Trainerele de la Preziosa abia așteaptă să-ți fie de folos!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.