Pentru că îți respectăm pe deplin libertatea, îți oferim posibilitatea să lucrezi și în varianta de videochat non-adult. Așadar, dacă nu vrei să te dezbraci în fața unei camere video sau ești timidă, poți totuși să colaborezi cu noi. Pentru a câștiga bani în acest fel, e important să știi foarte bine engleza sau franceza, să fii isteață și să comunici într-un mod interesant cu membrii de pe site-uri. În același timp, e bine să te îngrijești ca femeie și să fii o prezență plăcută, îndrăgită de admiratorii tăi. În acest fel, poți avea succes doar prin felul tău de a fi, câștigând bani din discuții pe net, fără să te dezbraci la programul de videochat.

Așa cum ești liberă să faci videochat non-adult, la fel ai posibilitatea să treci oricând vrei tu la videochatul adult sau invers. Totul e la alegerea ta, pentru că tu știi cel mai bine cum te simți confortabil la noi la studio. Orice variantă ai alege însă, noi te sprijinim oricând cu training de specialitate. În acest fel, te ajutăm să îți îndeplinești toate visele în cel mai plăcut mod posibil, astfel încât tu să fii mereu mulțumită de colaborarea noastră.

Expertă în farmec

Probabil știi că a fi model de videochat pe site-uri cu profil adult presupune și striptease. La videochatul non-adult însă, totul ține de felul în care câștigi interesul admiratorilor tăi fără a-ți da hainele jos. De aceea, e bine să pui accentul pe felul în care vorbești, în care dansezi în fața camerei video sau flirtezi. Micile gesturi pe care le faci, tonul vocii tale, absolut totul contează pentru succesul tău în a seduce membrii de pe site-uri.

Atunci când faci videochat non-adult, e bine să-ți amintești că admiratorii tăi te caută pentru conversație, pentru felul în care vorbești și te porți cu ei. Fiindcă, altfel, ar fi căutat direct modele de la secțiunea adult. De aceea e bine ca, împreună cu colegele noastre de la training, să înveți cât mai bine tehnici de seducție care să aibă efecte maxime asupra lor. Știm însă că ești o fată isteață și că poți învăța repede aceste lucruri, fiindcă avem deja multe alte modele aici care au reușit același lucru.

Ai avantajele Preziosa și la videochat non-adult

Chiar dacă preferi să lucrezi ca model de videochat non-adult, la Preziosa ai parte de toate avantajele cu care suntem deja recunoscute în Iași. Mai exact, îți plătim toți banii la zi, te bucuri de transport gratuit non-stop de acasă la studio și invers și poți renunța oricând la acest job, fără niciun fel de obligații. În același timp, ai un program flexibil de lucru, astfel încât viața ta să fie echilibrată și relaxată. La fel, jobul este 100% legal și discret, pentru că la Preziosa aceste lucruri sunt garantate pentru toate fetele.

Desigur, și pentru videochatul non-adult, te angajăm la Preziosa fără să-ți impunem standarde de frumusețe. Poți să fii liniștită: indiferent de aspectul tău fizic, știm că te poți face plăcută ușor de membrii de pe site-uri. Ascultând sfaturile noastre, încasările tale vor crește de la lună la lună, astfel încât să fii cât se poate de mulțumită că ești colega noastră la Preziosa.

5 Comentarii

 • Me&me
  Sunt un pic mai timida si nu cred ca sunt pregatita de videochat cu dezbracat. Poate ca o sa imi schimb parerea dar acum non-adult as accepta. Dar sunt intr-a 12-a inca si as vrea sa termin liceul desi am deja 18 ani si as putea lucra teoretic ca model ca as avea voie.
  Preziosa
  Bună, Me&Me! 💋 Videochatul non adult se bazează pe conversații interesante, pe felul tău de a fi. Dacă stăpânești bine engleza, atunci e cea mai bună alegere. 😙😚
 • Rinna
  Doar nonadult as face. Parerea mea e ca are rost sa te dezbraci doar daca esti sigura-sigura ca faci multi bani. Asa daca nu stiu inca de trec de 200 lei pe zi mai bine stau imbracata deodata.
  Preziosa
  Bună, Rinna! 💋 Să știi că se fac bani și din videochat non adult, îți spun din experiența noastră. 📞 0740.234.235
 • Bogdana
  Mi-a spus o fata cu experienta in videochat in Iasi ca e mai bine la videochat non-adult primele luni. Ca oricum mai ai de invatat cu site-urile cum e si cu logatul cu toate amanuntele. Pe urma iti mai trece jena si nu mai ai probleme. Asa m-am gandit sa incep si eu ca merita incercat.
 • Ana
  Vreau si eu sa fac videochat nonadult de acasa daca se poate insa eu sunt in germania momentan
 • Ana
  Vreau si eu sa fac videochat nonadult de acasa daca se poate insa eu sunt in germania momentan. Se piate face videochat si de pe telefon daca am internet bun?