Unde mergeți în weekendul ăsta? Fetele de la Preziosa vă recomandă

A venit serios toamna și deja s-a cam lăsat frigul. Dar în unele dimineți și după amiezi e încă frumos. Cu un soare care îți pune zâmbetul pe buze. Fetele de la Preziosa sunt obișnuite să ia jobul de model în videochat Iași ca pe unul normal. Deci cu 5 zile lucrate și 2 de odihnă pe săptămână. Așa că mai tot timpul își fac planuri pentru ieșiri din oraș. În alte țări e dificil de plecat acum pentru un city-break. Chiar și cu avionul.

Dacă le întrebi ce preferă, îți vor spune repede că muntele. Chiar dacă mai așteptăm zăpada, tot e frumos acolo. Așa cum e întotdeauna. Ce aleg ele? Hai să vedem:

Preziosa videochat Iasi 121
Unde mergeți în weekendul ăsta? Fetele de la Preziosa vă recomandă 2
  1. Colibița – deși e un pic mai departe, e cel mai frumos loc apropiat de noi. Mai ales cu lacul acela între brazi.
  2. Sovata – tot așa, ai ceva de mers. Dar Lacul Ursu și tot ce e acolo merită din plin.
  3. Rarău – da, să urci pe Pietrele Doamnei e fantastic. Plus că faci și niște poze superbe. Sau chiar live-uri pe LiveJasmin!
  4. Durău – dacă ești îmbrăcată bine, savurezi un păstrăv la o terasă și te uiți la măreția Ceahlăului. Dacă ai noroc să fie senin, priveliștea e splendidă.
  5. Frasin – te uiți cu atenție pe Bookings și găsești câteva pensiuni simpatice. Plus că aerul ăla tare e întotdeauna relaxant.

Desigur, sunt și alte variante. Poate chiar la Poiana Brașov, Predeal, Sinaia. Cu banii câștigați din videochat Iași la Preziosa, îți permiți orice. Important e să ai un spirit pozitiv, să ieși la aer, să te bucuri de viață. Fetele de la Preziosa se distrează împreună, fac echipe pentru expediții. Una dintre ele vine cu mașina și deja sunt gata de drum.

Când se întorc, sunt nerăbdătoare să ne arate poze, să ne povestească tot. Dau recomandări și deja pregătesc alte escapade. La alte pensiuni, cu și mai multe prietene.

Tu ce ai alege? Dacă ai vreo recomandare pentru noi, abia așteptăm să o auzim! Și să facem împreună echipă, să mergem în următoarea mini-vacanță la munte! Preziosa îți urează o zi frumoasă, cu cât mai mult soare. Și ceva mai călduroasă.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.