Tu ai face live din vacanta in videochat Iași?

Cred ca majoritatea ar spune: Nu! De ce sa nu mă relaxez? Doar e concediu, nu? Ei bine, modelele de la Preziosa Studio intra live si din vacantă.

De curând am transformat o zi obișnuită din videochat, intr-o zi de relaxare si munca in acelasi timp. Am închiriat o vilă cu cele mai frumoasa priveliste , cel mai modern decor si bineinteles cu saună si piscină, totul pentru ale noastre modele dragi.

 Noi stim ca productivitatea si starea noastra de bine, sunt mereu pe primul loc .  La Preziosa adoram sa ne rasfatam dar si sa ne si  punem creativitatea la bătaie . Bineinteles si membrii de pe site-uri au fost mai mult decat incantati sa isi vada modelul preferat in alt spatiu decat cel obișnuit .

image

Fiecare relație are nevoie de un aer proaspăt mai ales atunci cand este o relație online. Observand ca rezultatele au fost pe masura asteptarilor , ne-am hotarat sa inchiriem si un al doilea spațiu . De data aceasta   valul de noutate adus pe site catre fanii modelelor a fost  si mai copleșitor  . Ma-ntreb : oare cine nu si- ar dori ca ziua ei la birou sa fie o vacanta , mereu distractiva si plina de oportunitati ?!

 Ei bine , noi ne simtim asa in fiecare zi . Desigur ca avem planuri puse pe hârtie , program si ne ținem de el dar asta nu ne impiedica sa tratam acest job ca atare . Videochatul este un job creativ, mereu interesant si îți ofera beneficii financiare la care alte fete doar visează . 

Vino si tu sa ai parte de cele mai luxoase locatii si camere din care poti face si mai multi bani in  videochat la Preziosa Studio  .  Abia asteptam sa faci parte din echipa noastra !. Ne poti lasa datele de contact in formularul din pagina principala sau ne poți suna chiar acum !

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *