Prima zi la Preziosa e începutul unei noi vieți

De câteva zile, de când s-a deschis Preziosa, mă simt de parcă aș începe o poveste frumoasă. Sunt trainer în videochat în Iași de aproape 4 ani și am destulă experiență încât să pot spune că știupe de rost jobul asta.

Am lucrat pâna acum la Lucky Studio, apoi la Heylux și a fost bestial. Acum, doamnele care administrează aceste două studiouri m-au rugat să mă ocup de cel mai nou proiect al lor, care a devenit realitate: Preziosa.

Preziosa baloane
Prima zi la Preziosa e începutul unei noi vieți 2

La început, recunosc că mi-a fost greu să plec de la Heylux, pentru că totul e wow acolo. Apoi am înțeles provocarea: să transfer toate lucrurile bune de la Heylux la Preziosa și să aduc, împreună cu celelalte fete, ceva esențial: atmosfera de intimitate.

Preziosa a fost gândit de la început special ca un studio mai micuț, pentru fetele care vor să devină modele de videochat în Iași și preferă să interacționeze cât mai puțin cu alte modele.

Eu le înțeleg perfect, pentru că nu toată lumea vrea să cunoască zeci de alte fete la job. Sunt persoane care doresc să își vadă doar de treaba lor, să–și facă banii și să fie astfel 100% sigure că jobul asta ramâne secretul lor.

Dacă și tu ești mai timidă, sau poate că ești doar la început și siguranță e foarte importantă pentru tine, te aștept cu drag să lucrăm împreună. Că trainer, te ajut cu toată priceperea mea că să înveți tot ce trebuie să știi într-un timp cât mai scurt. În felul ăsta, vei face bani repede și vei căpăta încredere în puterile tale.

Așa cum îți dai deja seama, confidențialitatea e regula numărul 1 la mine și la femeile care se ocupă de managementul la Preziosa. Așadar, un job la Preziosa nu e doar începutul la un nou loc de muncă. De fapt, e mult mai mult: e prima zi din nouă și mult mai frumoasă ta viață!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.