Petrecem de 8 Martie la Preziosa cu șampanie și cecuri cadou!

Sărbătorim Ziua Femeii și primăvara așa cum se cuvine. Așa cum am făcut-o întotdeauna. Adică frumos, cu șampanie și prăjituri din alea bune-bune. La Preziosa suntem doar între fete și știm să ne facem atmosfera plăcută cu ocazia asta. Le-am invitat pe toate modelele și colegele noastre să ni se alăture. Și pur și simplu ne simțim bine.

Sigur, am fi preferat să petrecem în oraș, să rezervăm un restaurant din Iași, dar asta va fi posibil probabil (sperăm!) la anul.

Preziosa videochat Iasi 40

Dar e bine și așa. E soare, toate lumea zâmbește, savurăm momentul. Pentru că e ziua noastră, a tuturor femeilor care fac lumea asta mai caldă, mai senină. Ca să o facem și mai frumoasă, la Preziosa ne-am gândit să venim și cu niște mici surprize. Fiecare model de videochat din Iași de la Preziosa primește de la trainerul ei cecuri cadou Palas!

Așadar, după ce socializăm la studio, fiecare fată se poate duce la mall să-și cumpere ceva simpatic, special pentru momentul ăsta.

Credem că asta e ocazia cea mai bună să le spunem tuturor modelelor noastre cât de mult ținem la ele. Și că ne suntem privilegiate să lucrăm împreună. Ne place ce facem și datorită vouă, fetelor de la Preziosa. Reușim atâtea lucruri împreună, trecem prin bune și mai puțin bune în fiecare zi.

Avem succes pentru că știm să ne ascultăm, să ne respectăm așa cum trebuie. Savurăm fiecare victorie, mică sau mare. Mai ales atunci când ajungeți să vă împliniți visele.

Mulți ani tuturor femeilor din Iași și din lume! Vă dorim, așa cum ne dorim și nouă, să fim apreciate, iubite, protejate așa cum merităm. Savurați șampania și shopping plăcut la mall, diseară! Pupici!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *