Lucruri mai putin stiute despre…vibrator/ De la isterie la extaz

Orgasmul, acea stare mult ravnita atat de reprezentantii sexului tare , cat si de reprezentantele sexului frumos.  Desigur, ai crede ca  in ultimii ani s-a venit in ajutorul femeilor cu putina diversificare  in dormitor , mai exact cu clasicul “ vibrator”, insa stau oare lucrurile chiar asa?

Conform unei legende, Cleopatra ar fi fost cea care a adus inovatia vibratorului. Seducatoarea regina a Egiptului ar fi umplut o tartacuta cu albine furioase pentru a se liniste in noptile mai pline de..singuratate. Desigur, daca asa au fost lucrurile in realitate sau nu, nu vom sti niciodata.

In schimb, cand vine vorba de fapte concrete, cu o istorie veche de mai bine de doua secole,  vibratorul avea o utilitate mai..speciala la inceputurile sale. Acesta era utilizat pentru tratarea problemelor de “isterie”. Insomnia, anxietatea si iritabilitatea erau vazute drept simtome ale isteriei in randul femeilor din epoca Victoriana. Tratamentul pentru aceasta presupusa boala a acestora- masajul pelvian de “specialitate”. Dupa cum bine va puteti imagina, aceasta tehnica era una obositoare pentru medicii de la acea vreme, drept care doctorul francez Mortimer Granville a adus drept inovatie vibratorul (aparut chiar inaintea masinii de spalat electrice) . Desigur, acesta era vazut doar un instrument medical insa, odata cu castigul popularitatii sale, au inceput sa isi doreasca a avea acest obiect intotdeauna la indemana. Si, daca stam bine sa ne gandim? De ce nu..mai ales ca femeile au avut dintotdeauna o dorinta a lor spre independenta  .

Ei bine, pe aceasta tema  s- au scris numeroase volume, si s- au realizat multe filme. Unul dintre cele mai cunoscute filme ar fi “Hysteria” –  o comedie romantica a istoriei vibratorului, aparuta in 2011. Si, daca tot vorbim despre filme,  este bine stiut faptul ca filmele nu sunt derulate doar pe marile ecrane, putand, la fel de bine, prinde contur si in dormitor. Iar ca scenariul sa fie unul complet, jucariilor interactive ca lushul,   kiiro-ul,domi-ul sau sex machine-ului le au fost atribuite roluri speciale: pentru modele noastre , acestea vin cu o dubla placerea: cea a ascensiunii spre culmile orgasmului si cea a ascensiunii spre topurile site-urilor premium. Mai pe scurt, clasicul “ a imbina utilul cu placutul” este acum posibil, iar auzul cuvantului “munca” nu trebuie sa fie asociat doar cu bau bau – ul din mintea noastra.

Si pentru ca suntem si noi putin curioase, ne intrebam , asa, ca de la femeie la femeie, tie cum ti  se pare aceasta idee de util cu..placut?

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *