Limbajul nonverbal in  arta seductiei

Comunicarea nonverbală este procesul de transmitere și primire de mesaje, fără a folosi cuvinte spuse sau scrise. Aceasta include: expresii faciale, gesturi, postura, tonalitate si contactul vizual.

Contrar asteptarilor, limbajul nonverbal reprezinta un procent de aproximativ 55 % din comunicare, la care se adauga aproximativ 38 % comunicarea paraverbala si un procent de doar 7 % cea verbala.

Si in cadrul seductie accentul cade pe detalii, acestea fiind de cele mai multe cele nonverbale.

Ce anume transmitem prin gesturi atunci când suntem atrași de cineva sau cum anume ne dăm seama atunci când noi suntem obiectul dorinței unei alte persoane sunt cateva aspecte pe care le vom dezvolta in randurile de mai jos.

* Disponibilitatea: atat barbatii, cat si femeile considera attractive persoanele ale caror limbaj non-verbal denota disponibilitate. Spre exemplu, picioarele incrucisate ale femeilor le pot inspira barbatilor o indisponibilitate a acestora. De asemeni, o privire care pleaca de jos in sus poate trezi latura dominanta a barbatului, dornind sa explore maim ult .  Si tinerea la vedere a incheieturilor mainilor unei femei pot fi considerate attractive in ochii unui barbat.

Inclinarea capului intr- o parte- aceasta poate insemna atat transmiterea ca esti prezent si iteresat in momenul respective, oferind o mai buna ascultare , cat si… o metoda de seductie practicata de catre femei intr- un  mod inconstient. Motivul? Aceasta pozitie denota o expunere a vulnerabilitatii, ce trezesc instinctele de protectie ale barbatului.

* Contactul vizual- acesta  este important pentru o transmitere mai profunda a mesajului. Mai mult, cand  o femeie te priveste in ochi , iar energia sa sexuala iti este transmisa cu intensitate , mica scanteie dintre voi se poate transforma intr-o valvataie.

Postura– corpul usor aplecat inspre persoana careia te adresezi, varful picioarelor indreptat spre persoana respective sunt atat semne ca ii acorzi o atentie totala, cat si mica dovada a faptului ca ai fi dispusa sa oferi ceva mai mult decat simpla atentie.

*Muscarea “”inocenta” a  buzei de jos, mangaierea aproape imperceptibila a gatului sau buzelor,  jocul cu o suvita a parului sau o privire  aruncata pe furis transmit si ele dorinta unei femei de a  seduce barbatul dorit.

Iar tu, care crezi ca este atuul tau in arta seductiei? Poate ne vei putea dezvalui mai multe detalii intr-un mic interviu?

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *