La Preziosa, respectăm recomandările Guvernului României

Ca să trecem cu toții peste perioada asta mai dificilă, e bine să ne facem treaba cât mai responsabil. La Preziosa, avem peste tot afișe privind normele de igienă. Așa cum ar trebui să fie în fiecare studio de videochat din Iași. Și avem grijă în fiecare zi să le și punem în aplicare.

Toate modelele de videochat trebuie să se spele pe mâini și să folosească dezinfectant atunci când vin la Preziosa. Am eliberat câteva spații administrative pentru a face mai mult loc colegelor noastre de la training. Rugăm și modelele de videochat care au treabă cu ele să intre doar câte una în biroul lor. Tocmai pentru a păstra o distanță cât mai mare, mai sigură.

Preziosa videochat Iasi 112

Tot ca o măsură de prevenție, le rugăm pe modele să evite discuțiile inutile și să meargă direct în camera lor de videochat. Dezinfectarea tastaturilor este, firește, obligatorie. Le recomandăm să renunțe la orice planuri de călătorie. Iar cele care au membri ai familiei sau apropiați cu joburi mai expuse lucrează de acasă.

La fel și colegele noastre de la Preziosa care au treabă ce poate fi făcută de acasă lucrează online acum. Facem deci tot ce ține de Preziosa ca să avem cel mai sigur loc de muncă din videochat în Iași.

Partea bună e că modelele de videochat de la Preziosa înțeleg ce facem și ne susțin. Pentru că e vorba și de sănătatea lor, de jobul lor. Contribuția fiecăreia contează. Iar când ieșim de la muncă, mergem direct acasă, așa cum sunt recomandările.

Mulțumim tuturor colegelor de la Preziosa pentru înțelegere și responsabilitate. Suntem sigure că vom trece peste perioada asta cu bine! Și că videochatul în Iași va reveni la normal în curând!

Pentru angajare ca model de videochat în Iași la Preziosa, te rugăm să o suni pe colega noastră Claudia la tel: 0740.234.235.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *