Încasări și mai mari în 2023! Le meritați!

2022 a fost un an peste așteptări din toate punctele de vedere. Modelele noastre au făcut mai mulți bani și asta e cel mai important. Succesul ăsta se datorează sprijinului extraordinar din partea echipei noastre de trainere, dar și parteneriatului special pe care l-am semnat cu Jasmin.

Certificarea Jasmin aduce trafic garantat pentru toate modelele, extra-promoții pentru modelele noi, plus sprijin tehnic și training în plus de la experții site-ului. Cu alte cuvinte, modelele noastre sunt net favorizate față de toate competitoarele online.

Financiar, mergem de la foarte bine spre wow

Numai prin avantajele astea, am văzut creșteri în încasări de peste 30% la modelele care profită de oportunitatea asta. În plus, tot mai multe modele noi vin la interviuri, tocmai pentru că au auzit de condițiile excepționale pe care le oferim.

Preziosa videochat Iasi 3

Lucrul ăsta ne bucură și ne dă mare încredere pentru 2023. Covidul a rămas în urmă și sperăm să rămână acolo. Suntem sănătoase și ne dorim să fim la fel de zâmbitoare, de energice, chiar din Ianuarie. Asta, dacă nu petrecem prea tare de Revelion.

Abia așteptăm să intrăm în noul an și avem convingerea că o să ne fie și mai bine. Avem toate motivele să privim cu optimism în privința încasărilor. Jasmin ne-a promis că ne va sprijini și mai mult, iar același mesaj îl avem și de la ceilalți parteneri speciali ai noștri: Flirt4Free și Adult Work.

Vor fi oportunități tot mai mari de câștiguri și succesul va fi hotărât de seriozitate, de dedicare, de motivare. În același timp, suntem hotărâte să investim în continuare în amenajarea camerelor și în dotări tehnice de ultimă oră pentru Departamentul Foto-Video.

Preziosa videochat Iasi 2

Anul următor ne bucurăm și mai mult de succes

În privința asta, ne dorim să progresăm și mai mult calitativ, astfel încât modelele Preziosa să arate cu adevărat wow online. În rest, puteți conta pe același respect deplin și implicare din partea noastră.

Și în 2023, discreția este pe primul loc în atenția noastră. Succesul modelelor este și succesul nostru, de asta suntem determinate să fim 24 din 24 de ore atente la succesul modelelor de la Preziosa.

Vă dorim cadouri frumoase, multă dragoste de la persoanele dragi și căldură în suflet. Abia așteptăm să ne revedem la început de Ianuarie și să avem un succes și mai mare împreună. La Mulți Ani, tuturor coechipierelor simpatice de la Preziosa!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *