Preziosa studio de videochat din Iași

🎯 70% comision în primele 20 de săptămâni.
Primești banii la zi!
😍Discreție totală. 100% legal
🙌 14 trainere te ajută non-stop. Seriozitate maximă
Te împrumutăm cu bani să-ți iei apartament
Previous slide
Next slide

Află tot ce trebuie să știi despre studioul de videochat din Iași Preziosa.

Preziosa îți oferă șansa unor câștiguri extraordinare din videochat în Iași. La fel ca modelele noastre, și tu poți câștiga între 200 și 2.715 lei zilnic. Primești acești bani tot la zi!

Reușești aceste câștiguri cu un program normal, de 5 zile pe săptămână, cu 8,9 sau 10 ore online pe zi și 2 zile libere pe săptămână.

Iată dovada câștigurilor unui model nou, care după numai 2 luni de videochat a reușit la Preziosa peste 6.600 dolari încasări.

bonusuri videochat

Activitatea Preziosa este gestionată de aceeași echipă de doamne și domnișoare care se ocupă de studiourile de videochat Heylux și Lucky Studio. Cele 3 studiouri formează împreună Lucky Group, cea mai importantă companie de videochat, cu peste 10 ani de experiență în domeniu.

Ne face o mare bucurie să lucrăm cu tine și să îți oferim aceleași avantaje excepționale în fiecare studio din Lucky Group.

Preziosa îți dă cel mai mare comision din videochat Iași încă de la început. În primele tale 10 săptămâni ca model, primești comisionul excepțional de 70%! Cu banii plătiți la zi.

Ai un program normal, de 5 zile lucrătoare, cu 8 ore pe zi, urmate de 2 zile libere pe săptămâna. Astfel, ajungi repede la câștiguri importante. Mai ales că la Preziosa lucrezi pe cele mai mari site-uri de videochat din lume.

Totodată, beneficiezi de servicii excepționale, cum ar fi make-up profesionist gratuit și galerii foto-video tot gratuite.

După 10 săptămâni, beneficiezi de cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat Iași. Astfel, primești comisioane avantajoase prin sistemul de bonusare Preziosa, cu plata la perioadă (o perioadă = 14 zile).

Bonusuri Romana 2022 12 Preziosa

În afară de banii câștigați de tine din videochat Iași, prin comisionul normal, de 50%, la Preziosa primești bani suplimentar prin comisioane excepționale.

Valoarea bonusului tău depinde de suma de bani obținută de tine la Preziosa în perioada care tocmai s-a încheiat și de timpul lucrat. Astfel, poți primi și tu până la 70% comision din videochat Iași la Preziosa

Profită și tu de cele mai mari bonusuri din videochat în Iași la Preziosa! E de ajuns să ai un orar de lucru atent structurat și să fii motivată de succes!

Sistem bonusare Preziosa

Preziosa te premiază pentru orice model de videochat adus de tine la noi. Câștigi 2.000 de euro ca bonus pentru fiecare recomandare a ta. E simplu: convingi una sau mai multe prietene să se angajeze ca modele de videochat la Preziosa și te bucuri de bani în plus.

Condițiile sunt simple: primești 2.000 de euro când modelul adus de tine a câștigat cel puțin 3.000 dolari la perioadă, timp de 6 perioade consecutive (o perioadă înseamnă 2 săptămâni).

Dacă modelul nu a câștigat cel puțin 3.000 dolari într-o anumită perioadă, îți dăm banii când va reuși să atingă acest prag. Pe lângă faptul că modelul recomandat de tine îndeplinește condițiile de mai sus, e nevoie ca și tu să lucrezi minim 8 ore online/zi, 5 zile pe săptămână. Ca să ne convingem că facem treabă serioasă împreună.

Cu cât reușești să convingi mai multe prietene să devină modele la noi, cu atât câștigi mai mult prin Bonusul de Recomandare în videochat la Preziosa!

Preziosa videochat Iași 106040

Preziosa te premiază pentru orice model de videochat adus de tine la noi. Câștigi 2.000 de euro ca bonus pentru fiecare recomandare a ta. E simplu: convingi una sau mai multe prietene să se angajeze ca modele de videochat la Preziosa și te bucuri de bani în plus.

Condițiile sunt simple: primești 2.000 de euro când modelul adus de tine a câștigat cel puțin 3.000 dolari la perioadă, timp de 6 perioade consecutive (o perioadă înseamnă 2 săptămâni).

Dacă modelul nu a câștigat cel puțin 3.000 dolari într-o anumită perioadă, îți dăm banii când va reuși să atingă acest prag. Pe lângă faptul că modelul recomandat de tine îndeplinește condițiile de mai sus, e nevoie ca și tu să lucrezi minim 8 ore online/zi, 5 zile pe săptămână. Ca să ne convingem că facem treabă serioasă împreună.

Cu cât reușești să convingi mai multe prietene să devină modele la noi, cu atât câștigi mai mult prin Bonusul de Recomandare în videochat la Preziosa!

2021 Bonus model nou print Preziosa

La Preziosa câștigi foarte mulți bani pentru că primești cel mai avantajos sistem de bonusare din videochat Iași. Așa îți dovedim că te respectăm și ne dorim să ai și tu oportunități excepționale. Cele de care se bucură deja celelalte modele de la Preziosa. Suntem cel mai nou studio de videochat din Iași certificat LiveJasmin.

Lucrezi pe singurul site premium din lume, unde întâlnești membrii cu cei mai mulți bani. Primești trafic constant și de calitate, deci ai mai multe șanse să faci bani. Farmecul tău, pus în valoare de trainingul extraordinar de la Preziosa e parteneriatul ideal pentru succes. Bucură-te și tu de avantajele financiare ale celui mai bun studio din videochat Iași!

La Preziosa, lucrezi într-un studio condus de o echipă integral feminină. Toate colegele noastre care se ocupă de management, training, aspecte legale și financiare, machiaj sau fotografii se poartă extraordinar cu tine.

Te poți baza oricând pe faptul că la aici ești înțeleasă ca persoană și susținută ca femeie. În plus, te simți confortabil la program și poți discuta liberă, despre orice aspect al jobului tău, cu trainerele Preziosa.

Preziosa este recunoscut în Iași ca fiind cel mai discret studio de videochat. Confidențialitatea jobului este regula Nr.1 la noi. Echipa noastră e formată 100% din femei și știm ce înseamnă seriozitatea. Toate colegele au grijă ca identitatea modelelor să fie deplin respectată. Totodată, și noi te încurajăm pe tine să fii discretă. Cu cât ții mai mult secretul jobului în videochat față de cunoscuți, cu atât e mai bine.

Ai toată susținerea Preziosa în acest sens. Trainerele tale te învață cum să te ajuți de setările de la site-uri pentru a-ți proteja identitatea. Colegele noastre de la transport te protejează și ele, ca să vii fără probleme la job. Confidențialitatea la Preziosa înseamnă că faci bani relaxată din videochat în Iași. Bucură-te de bani și de succesul tău doar cu cine merită!

Bucură-te și tu de programul flexibil de lucru la Preziosa! Poți să alegi tura de lucru care ți se potrivește mai bine: de dimineață, de după amiază sau de noapte. Împreună cu trainera ta alegi un interval orar care te avantajează, ținând cont de nevoile tale (dacă ai obligații familiale sau vrei să faci și facultate).

În primele tale 14 săptămâni la studio, lucrezi 5 zile pe săptămână, urmate de 2 zile libere, ca să ai o constanță cât mai mare. Chiar și după aceea, îți recomandăm să menții un program de lucru bine organizat.

Când ești un model de videochat premium în Iași, imaginea ta contează enorm. La Preziosa, avem grijă ca tu să arăți senzațional în fiecare zi. Avem cea mai mare echipă de make-up artiste, gata să te facă frumoasă în fiecare zi. Colegele noastre îți asigură un machiaj profesionist la începutul fiecărei ture. Mai mult, ele își adaptează make-up-ul în funcție de trăsăturile feței tale.

Firește, la Preziosa folosim produse de make-up de calitate. Tu doar te relaxezi și te bucuri de rezultatul muncii noastre. Iar când intri online, te folosești de look-ul tău pentru a face și mai mulți bani din videochat în Iași!

Preziosa e studioul ideal pentru a lucra în videochat non-adult. Discreția și seriozitatea noastră te ajută să te simți mult mai confortabilă cu jobul de model. Mai ales că poți face bani și fără să te dezbraci.

Secretul succesului constă în conversații excelente și grijă pentru imaginea ta. Pentru asta poți conta mereu pe sprijinul echipei Preziosa. Îți dăm tot suportul tehnic și sfaturile necesare ca să faci bani și tu din videochat fără nuditate.

Vezi aici foto de la cazarea Preziosa în Iași 

Preziosa este singurul studio de videochat care îți oferă cazare gratis în Iași! Ai ocazia să îți schimbi și tu viața în bine, chiar dacă ești pe zero cu banii acum. Tu ne arăți că ești ambițioasă și vrei cu adevărat să câștigi bine din jobul ăsta. Iar noi îți asigurăm cazare gratuită 2 luni la una din vilele noastre. Dacă vrei să stai mai mult la cazare, poți face asta în condiții financiare mult mai bune decât ți se cer în mod normal în Iași.

Desigur, avem câteva reguli pe care e nevoie să le respecți:

  • Să lucrezi în videochat la Preziosa cu program normal: minimum 8 ore pe zile, 5 zile pe săptămână
  • Să respecți celelalte modele de videochat de la cazare
  • Prezența oricărui bărbat în spațiul de cazare este strict interzisă

Câștigă și tu bani din videochat în Iași prin cazarea gratis asigurată de Preziosa!

Preziosa te susține cu cea mai mare echipă de trainere din videochat în Iași. 14 colege îți asigură suportul profesional și tehnic indiferent pe ce tură ai lucra. Ele te învață totul despre acest domeniu, ca să faci progrese cât mai repede. Echipa noastră exclusiv feminină de trainere e specializată constant la sediul marilor site-uri de videochat premium, în Budapesta, Praga și Luxemburg.

 

Tot colegele noastre țin legătura cu reprezentanții site-urilor noastre partenere: LiveJasmin și Flirt4Free. În felul acesta, primești asistență de specialitate din partea unor experți internaționali, cu care lucrăm în echipă pentru succesul tău.

Preziosa este un studio din videochat Iași certificat LiveJasmin. Prin parteneriatul nostru cu cel mai mare site de videochat din lume, primești trafic mai mare și constant. Acest lucru îți garantează venituri mai mari decât ale altor modele din videochat Iași.

Totodată, jobul pe acest site premium este mult mai elegant, bazat pe socializare. De asemenea, pentru că Preziosa este un studio certificat LiveJasmin, beneficiezi de suport tehnic și sfaturi excelente de la site. Avem un expert dedicat Preziosa la LiveJasmin.

Acesta îți dă sfaturi și statistici care te ajută la încasări. Cele 13 trainere de la Preziosa merg constant la Budapesta, pentru a se pregăti chiar la sediul partenerilor noștri. Beneficiază și tu de ajutorul lor ca să faci mulți bani din videochat Iași!

Preziosa e studioul la care îți poți împlini marele tău vis: propriul apartament. Câștigurile pe care le obții la noi îți permit să fii independentă financiar și apoi să te muți la casa ta. Multe alte modele de la noi și-au cumpărat deja primul apartament din videochat. La fel poți și tu!

Cum reușim asta? Prin organizare! Ne spui ce fel de apartament vrei să-ți cumperi, iar noi putem să te ajutăm printr-un împrumut financiar pentru cei 5% avans prin Prima Casă. Rata acestui ajutor este pe 36 de luni, cu dobândă zero.

În plus, planificăm munca ta la studio pe perioade, pe luni, să știi exact în cât timp strângi suma necesară. Te ajutăm și cu actele, ca să-ți fie cât mai ușor. Apoi te muți imediat și deja te gândești la mobilă. Dar facem planuri și pentru asta, stai fără grijă! În sfârșit poți avea locuința ta proprie, în care să te bucuri de o viață frumoasă!

Vrei și tu să-ți mărești sânii, să dai o altă formă buzelor sau nasului? Preziosa îți împrumută bani pentru a-ți împlini visul! Dacă tu îți dorești să fii și mai seducătoare, ne spui cât costă intervenția și noi îți dăm suma necesară.

În privința returnării banilor, fii liniștită: ne putem înțelege pentru rate pe mai mult de 1 an. Iar dobânda este zero, ca să te bucuri deplin de realizarea ta!

Preziosa reușește să fie constant în Top 3 cele mai bune studiouri de videochat din lume pe LiveJasmin.

Mulțumim tuturor modelelor noastre, împreună cu care reușim această performanță!

Angajează-te în videochat Iași la Preziosa!

Preziosa te angajează în videochat Iași chiar acum! Cele 14 colege din echipa de training te ajută să faci bani imediat. Îți garantăm comisionul extraordinar de 70% în primele tale 7 perioade de job. Primești banii la zi!. Apoi câștigi prin comisioanele-record de la Preziosa! Care sunt mai mari decât la orice studio din videochat Iași.

Toate plățile sunt transparente, corecte. Chiar te încurajăm să-ți verifici în orice moment încasările, să te convingi că totul e ok. Cu cele mai mari comisioane și cel mai bun training, poți fi sigură de succes.

E plăcerea noastră să îți dăm motive să vii la Preziosa. Pe lângă bani, îți garantăm servicii gratuite excepționale. De care te poți bucura doar aici. Spre deosebire de alte studiouri, ne preocupăm să-ți oferim mai mult. Să avem grijă de tine, să investim pe bune în imaginea ta. Ne dorim să te simți cât mai bine la Preziosa și să ne recomanzi și altor fete.

Preziosa studio iasi 1

Top 5 servicii gratuite la angajarea în videochat Iași

1. MACHIAJ ZILNIC

Preziosa îți oferă machiaj profesionist zilnic gratis. Colegele noastre folosesc produse de calitate și sunt foarte bune în ce fac. Personalizează machiajul după stilul tău, pentru a arăta cât mai bine pe cameră. Te rugăm chiar să le spui părerea ta, pentru a se putea adapta la nevoile și cerințele tale. La alte studiouri nici nu s-a auzit de un astfel de serviciu.

2. CAZARE

Dacă te angajezi în videochat Iași și ești din alt oraș, rezolvăm imediat cu cazarea. Poți să stai gratis timp de 2 luni într-unul dintre apartamentele Preziosa. Dacă vrei să stai în continuare la noi, ai doar o chirie mică, avantajoasă pentru tine. În cazare e permis doar accesul femeilor. Deci ești 100% în siguranță. Alte studiouri nu au deloc acest avantaj.

Preziosa studio iasi 2

3. FOTOGRAFII ȘI FILME

Chiar din primele zile de la angajarea în videochat Iași, îți facem poze și video de prezentare. Colegele noastre de la departamentul de specialitate sunt pasionate și foarte simpatice. În felul ăsta, arăți extraordinar online și membrii te vor căuta mai mult. Firește, îți vom face fotografii și filme noi în mod constant, pentru ca imaginea ta să fie premium. Alte studiouri îți dau acest serviciu ca pe un bonus, deci îl plătești, de fapt.

4. Training

La Preziosa, vrem să te ajutăm mult și iubim discreția. De aceea avem numai femei în echipa de trainere. Multe dintre colegele noastre sunt foste modele, deci au o experiență extraordinară în domeniu. Profită și tu de cunoștințele celor 14 femei din echipa de training Preziosa! Sunt alături de tine din prima clipă când te angajezi în videochat Iași la noi. La alte studiouri, nu există deloc training. Sau e făcut doar de câteva persoane. Eventual de bărbați sau chiar de patron. Ai prefera să se uite un bărbat mereu la ce faci tu online? Sigur că nu.

5. Lecții de engleză

La Preziosa, te angajăm în videochat Iași dacă știi engleza la un nivel ok. Te încurajăm să vorbești mai bine această limbă, pentru că te ajută mult la job. Noi chiar aducem la studio o profesionistă din Marea Britanie. Poți să faci cursuri cu ea până când ajungi la un nivel mai bun. Să înțelegi mult mai bine membrii tăi online. Și să-ți folosească și în viața privată. Desigur, acesta este un serviciu gratuit, pe care nu și-l oferă alte studiouri din videochat Iași.

Preziosa logo

Mai presus de toate, suntem serioase, ne vedem de treaba noastră, îți respectăm intimitatea. Suntem deschise, sincere și motivate să avem succes. Îți înțelegem timiditatea, te ascultăm de fiecare dată când ai nevoie de noi. Te așteptăm și pe tine cu drag să ne fii colegă! Angajează-te în videochat Iași la Preziosa chiar acum!

Preziosa Iași

Te poți angaja la cel mai discret studio de videochat din Iași dacă știi să te faci plăcută și ești ambițioasă. Poți fi sigură că noi te primim cu brațele deschise, că te respectăm si că-ți oferim discreție totală.

 

Pe langă toate acestea, te asigurăm că jobul tău este 100% legal, că îți protejăm intimitatea și că facem tot ce ne stă în putință pentru ca tu să vii cu zâmbetul pe buze la Preziosa.

Galerie video

7 motive să alegi Preziosa

Preziosa e liderul videochatului în Iași. Asta e mai mult decât una din promisiunile pe care le vezi la alte studiouri. Spre deosebire de ele, îți dovedim în fiecare zi că vorbim serios. Ești în centru atenției noastre și misiunea noastră este să fii cât mai mulțumită aici.

Cea mai bună metodă să te convingi chiar tu că așa este e să ne faci o vizită. Te așteptăm oricând cu brațele deschise. Între timp, îți dăm 7 motive să ne devii colegă. Suntem sigure că te vei simți minunat la noi.

1. Lucrezi într-un mediu feminin

Toată echipa Preziosa e feminină. De la trainere până la colegele de la Make-up, Foto-Video sau Contabilitate, ne place să lucrăm împreună. Colaborarea noastră se bazează pe înțelegere și promovarea libertății de alegere.

2. Ai un job la care câștigi cât vrei

Aici, limitele financiare le stabilești tu. Poți câștiga oricât de mult. Nu e ca la un job oarecare, unde ești limitată de salariu. Ca model, beneficiezi de bonusuri excepționale, prin care poți ajunge la încasări-record.

3. Te respectăm deplin

Respectul este cea mai importantă valoare pentru noi. Formăm un grup unit și ne place să avem o atmosferă relaxată la studio. Simți asta din prima secundă în care vii aici și vezi cât de mult se zâmbește la noi.

4. Credem în calitățile tale

Suntem convinse că și tu poți ajunge sus în încasări. Noi știm exact ce pași ai de urmat și îți facem un plan personalizat. Împreună, urmăm drumul către succes. Așa cum reușim cu zeci de alte modele, o să fie bine și pentru tine.

5. Te susținem 100%

Misiunea noastră la job este să te ajutăm să faci bani. Pentru asta ne pregătim continuu. Poți conta oricând pe suportul nostru, indiferent pe ce tură ai lucra. Cere-ne sfatul și îți punem la dispoziție expertiza noastră.

6. Îți ascultăm părerile

Contăm mult pe opiniile tale. Fiindcă doar așa știm cum să progresăm, cum să facem lucrurile mai bine. Prețuim ideile tale și suntem atente la ce ne spui. Chiar îți mulțumim că faci asta pentru noi.

7. Te ajutăm și extra-job

Sprijinul pe care ți-l oferim ca model continuă și în afara studioului. Dacă ai nevoie să te ajutăm cu ceva și în viața personală, suntem bucuroase să facem asta pentru tine. E plăcerea noastră să-ți fim de folos oricând ne soliciți asta.

Povești de succes

Mirela
MirelaVarsta 21 ani | Balanță
Read More
Eu am terminat liceul cu vreun an în urmă și aveam nevoie de bani, pentru că nu prea îmi găseam de lucru. Nu am vrut să fiu vânzătoare la magazin sau chelneriță fiindcă acolo stai mult în picioare, e obositor și abia te descurci cu banii.

Am văzut un anunț pe Facebook că Preziosa angajează fete pentru videochat și am sunat și eu la studio. Adică a fost o hotărâre luată pe loc, măcar să văd cum e. Doamna Claudia mi-a zis la telefon că-mi plătește și taxiul până la Preziosa, așa că am venit imediat. La studio toate doamnele care erau atunci mi-au vorbit frumos și m-am simțit bine din prima clipă.

Ce să zic, m-am angajat imediat aici, mai ales că știam ceva engleză din liceu. Acum am început să învăț mult mai multe despre jobul ăsta de model de videochat, mai ales că fetele de la training mă ajută mult. La început, câștigam de la program cam 3.000-3.500 de lei, dar acum am făcut progrese mari. Mă descurc mai bine cu engleza, fac poze multe ca să am portofoliu ca lumea și creșterea la bani se vede.

Am ajuns la 5.000 – 6.000 de lei pe lună, în fiecare lună. Părerea mea e că se merită să lucrez aici și imi place că m-am adaptat așa ușor. Preziosa e pentru mine șansa de a scăpa de problemele cu banii și de a fi pe picioarele mele. Recomand tuturor fetelor care vor și ele să se angajeze la cel mai discret studio de videochat din Iași.
AlexAndra
AlexAndraVârsta 19 ani | Capricorn
Read More
Eu am terminat liceul cu vreun an în urmă și aveam nevoie de bani, pentru că nu prea îmi găseam de lucru. Nu am vrut să fiu vânzătoare la magazin sau chelneriță fiindcă acolo stai mult în picioare, e obositor și abia te descurci cu banii.

Am văzut un anunț pe Facebook că Preziosa angajează fete pentru videochat și am sunat și eu la studio. Adică a fost o hotărâre luată pe loc, măcar să văd cum e. Doamna Claudia mi-a zis la telefon că-mi plătește și taxiul până la Preziosa, așa că am venit imediat. La studio toate doamnele care erau atunci mi-au vorbit frumos și m-am simțit bine din prima clipă.

Ce să zic, m-am angajat imediat aici, mai ales că știam ceva engleză din liceu. Acum am început să învăț mult mai multe despre jobul ăsta de model de videochat, mai ales că fetele de la training mă ajută mult. La început, câștigam de la program cam 3.000-3.500 de lei, dar acum am făcut progrese mari. Mă descurc mai bine cu engleza, fac poze multe ca să am portofoliu ca lumea și creșterea la bani se vede.

Am ajuns la 5.000 – 6.000 de lei pe lună, în fiecare lună. Părerea mea e că se merită să lucrez aici și imi place că m-am adaptat așa ușor. Preziosa e pentru mine șansa de a scăpa de problemele cu banii și de a fi pe picioarele mele. Recomand tuturor fetelor care vor și ele să se angajeze la cel mai discret studio de videochat din Iași.
Maria_Me
Maria_MeVârsta 34 ani | Rac
Read More
Eu am terminat liceul cu vreun an în urmă și aveam nevoie de bani, pentru că nu prea îmi găseam de lucru. Nu am vrut să fiu vânzătoare la magazin sau chelneriță fiindcă acolo stai mult în picioare, e obositor și abia te descurci cu banii.

Am văzut un anunț pe Facebook că Preziosa angajează fete pentru videochat și am sunat și eu la studio. Adică a fost o hotărâre luată pe loc, măcar să văd cum e. Doamna Claudia mi-a zis la telefon că-mi plătește și taxiul până la Preziosa, așa că am venit imediat. La studio toate doamnele care erau atunci mi-au vorbit frumos și m-am simțit bine din prima clipă.

Ce să zic, m-am angajat imediat aici, mai ales că știam ceva engleză din liceu. Acum am început să învăț mult mai multe despre jobul ăsta de model de videochat, mai ales că fetele de la training mă ajută mult. La început, câștigam de la program cam 3.000-3.500 de lei, dar acum am făcut progrese mari. Mă descurc mai bine cu engleza, fac poze multe ca să am portofoliu ca lumea și creșterea la bani se vede.

Am ajuns la 5.000 – 6.000 de lei pe lună, în fiecare lună. Părerea mea e că se merită să lucrez aici și imi place că m-am adaptat așa ușor. Preziosa e pentru mine șansa de a scăpa de problemele cu banii și de a fi pe picioarele mele. Recomand tuturor fetelor care vor și ele să se angajeze la cel mai discret studio de videochat din Iași.
Cori
CoriVârsta 25 ani | Vărsător
Read More
Am mai lucrat în videochat în Iași la 2 studiouri, deci știam cum e jobul când am venit la Preziosa. Tocmai de asta am și venit ca să zic așa.  Adică primul studio unde am lucrat s-a desființat, că era într-un apartament cu 3 camere. Iar de la celălalt studio am plecat că erau “admini” bărbați și vorbeau aiurea, plus că era totul foarte strict.

La Preziosa am venit pe recomandarea altui model care deja lucra aici. Și dacă am văzut că un model laudă studioul, atunci am zis să încerc. Comparația nici nu există între Preziosa și cu ce eram eu obișnuită înainte. Fetele de la training sunt extraordinare și mă simt respectată. Plus că nu mai am sentimentul ăla că sunt lăsată singură, fără ajutor când eram în cameră. Aici chiar sunt ajutată tot timpul.

În rest, mă simt mult mai ok prin faptul că la training sunt doar fete. E mai bine când se uită o femeie la mine, în privat, să mă ajute cu sfaturi, decât la celelalte studiouri, cu bărbații. Preziosa e cu mult peste tot ce știam eu despre videochat și cu camerele, cu machiajul zilnic, cu procentele, cam cu tot.

Acum îmi pare rău că am pierdut mai bine de un an în partea cealaltă. Era mult mai bine dacă știam cum e aici și veneam din prima. Dar e bine și așa, că acum fac bani ca lumea și mi-e mult mai bine 😇😇😇
Diana
Diana Vârsta 27 ani | Gemeni
Read More
Țin minte că prima oară când am auzit de videochat mă întrebam ce e ăla. Lumea tot vorbea că ba se câștigă mulți bani, ba că nu e bine ce fac modelele, că vai de mine, nu știu ce... Discuțiile astea parcă mi-au stârnit curiozitatea, mai ales că tot nu lucram nicăieri acum 2 ani. Soțul avea serviciu și ne descurcam noi cumva, dar tot ar fi prins bine niște bani în plus în casă.

Am căutat vreo 2-3 luni detalii despre videochat pe net, că îmi era rușine să întreb pe cineva cunoscut despre asta, să nu se apuce de comentat sau mai știu eu ce. Când am citit care e treaba cu modelele și cum se fac banii, mi-am dat seama că nu e așa greu. Am vorbit mai întâi cu soțul, că noi așa facem mereu și el a fost de acord cu ideea asta.

Chiar el m-a adus la interviu, într-o zi de luni, dacă-mi aduc aminte. Claudia l-a rugat să aștepte afară, că noi nu știam că în studio intră doar femei. Discuția a fost normală, deși aveam un pic de emoții. Am vorbit un pic și în engleză, dar a fost bine, că mă descurcam așa la discuții de bază. Acum beneficiez și de lecții de engleză care sunt gratuite și pot spune că engleza mea e mult mai bună decât era atunci, la interviu.

În rest, numai de bine. M-am obișnuit acum și simt că pentru mine videochatul e ca un job normal. Sunt foarte mulțumită și ăsta e cel mai important lucru până la urmă.
Oana C.
Oana C.Vârsta 23 ani | Capricorn
Read More
Ha, ha, eu nu prea sunt obișnuită așa cu cuvintele să dau interviu sau ceva. Dacă e să dau o părere, cred că videochatul s-a inventat pentru mine. Nu m-aș vedea acum în altă parte, pe bune. Știu din povestirile altor fete ce înseamnă să muncești 12-13 ore pe zi pe un salariu de 2 lei. Deci n-am chef de așa ceva.

Știu că o să lucrez foarte mulți ani în videochat și am tot timpul să strâng bani pentru momentul când o să mă las, după 35-36 de ani zic eu. Văd cât câștigă modelele pe aici și sunt sigură că așa o să câștig și eu. Numai să mă organizez mai bine și ajung la nivelul ăla. Că și altele tot 2 mâini și 2 picioare au, ca și mine.

Părerea mea e că videochatul e o ocazie unică pentru orice fată din Iași. Chiar mă întreb de ce nu sunt și mai multe fete care să se facă modele. Mă gândesc uneori unde aș fi putut lucra fără facultate, fără recomandări și alte alea. Adică nicăieri..... Brrrrr! De asta iubesc eu videochatul. Mă simt foarte bine cu ce fac și cred că ăsta e un secret al succesului.

Sunt foarte mulțumită de studio și cred că e maximum ce poate primi un model. Adică mai mult decât comisioanele care se dau și bunul simț al fetelor nu aș avea ce să cer. Am timp și de distracții, așa că am pe ce-mi cheltuii banii XOXO. Pupici tuturor fetelor de la Preziosa care îmi fac viața mai frumoasă în fiecare zi!!!!!!
Previous
Next

Ce lucruri apreciem la tine

Așa cum noi facem totul ca să te simți cât mai bine la Preziosa, ne dorim ca și tu să ne respecți. Doar atât îți cerem. E un parteneriat corect, bazat pe prietenie și înțelegere. Când eforturile ne sunt răsplătite de aprecierile tale, totul merge mai bine la studio.

Ăsta e singurul lucru de care ținem cont la angajare. Vrem doar să ne convingem că meriți investiția umană și de resurse pe care suntem dispuse să o facem pentru tine. Cu permisiunea ta, îți spunem cum ne-ar plăcea să fii tu, ca persoană.

Ne face mare plăcere să lucrăm cu tine atunci când vedem respect și decență. Asta ne face munca mai ușoară, lucru de care beneficiezi și tu. În felul ăsta, putem ajunge sus, acolo unde ne dorim cu toții.

Câștigi cei mai mulți bani când arăți motivație, determinare. Așa ajungi la încasările-record pe care le au alte modele de la Preziosa. Asta ne dă și nouă o energie pozitivă, să te susținem cu și mai multă convingere pentru a realiza ce-ți dorești.

Când ești un model nou, contează mult să înveți repede secretele videochatului. Trainerele noastre te ajută puternic în direcția asta. Contează însă ca și tu să le primești sfaturile, să observi ce fac și alte modele din studio. Așa poți să faci mai rapid progrese.

Jobul de model îți permite să fii jucăușă, distractivă online. Chiar ești răsplătită pentru asta de membri. Gândește-te tot timpul cum poți fi specială la program. Prin glume, dansuri, tot felul de surprize. O să fii uimită de succesul pe care îl poți avea așa.

La Preziosa, suntem mereu corecte cu tine. În privința plăților și a beneficiilor pe care ți le oferim. Același spirit îl așteptăm și din partea ta. Ne bucurăm să putem avea încredere în tine, să respecți înțelegerile pe care le avem. Și să ne putem baza pe cuvântul dat.

Vrei să vii la interviu?

Blog despre videochat