Cel mai discret studio de videochat ti-a pregatit premii de vis

Cum ar fi daca la sfarsitul unui an de munca ai avea ocazia sa te duci in vacanta într-un loc in care nu ai mai fost si totul ar fi plătit ?De vis ..nu-i asa? Ei bine la noi acest lucru este o realitate . Modelele noastre castiga an de an bani sa se ducă in vacanțe de lux si sa isi poata permite orice fara sa duca grija banilor.

image 2

Mai mult decat atat , modelele de la Preziosa Studio  castiga cele mai mari premii in fiecare an la diverse concursuri interne si organizate de catre LiveJasmin. . Daca nu esti  o fana a vacantelor si ai frica de avion , cum suna un voucher de cumparaturi de 4000 $ cu care să-ți faci de cap prin magazine .

La Preziosa ai cele mai mari șanse sa devii top modelul care va castiga an de an cele mai tari premii, premii oferite de site-ul numărul 1 din videochat si anume LiveJasmin . Cu o reputatie extraordinara  si mii de modele online care-și doresc  an de an sa câștige premii incitante , site-ul LiveJasmin prin colaborarea stransa cu studioul nostru , organizează si concursuri exclusiv pentru modelele noastre ,  unde si tu îti poți maximiza profiturile perioada de perioada .

image 3

 Pe langa aceste concursuri unde tu  poți castiga pana la 50 % procent in plus la încasările tale, adică 100 % din banii castigati de tine, Preziosa Studio  îți ofera șansa sa câștigi city break-uri oriunde in Europa  . Daca nu ne crezi , te invitam sa ne dai un like pe TikTok sau Instagram , unde noi postam mereu fotografii din locurile minunate unde ne petrecem timpul liber . 

Nu mai sta pe ganduri ! Vino si tu in echipa Preziosa Studio pentru a  deveni Top Model din videochat premium  la Iași  si să câștigi cele mai mari premii din videochat . 

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *