Ce au special modelele de la Preziosa?

Am destulă experiență că trainer că să fac diferența între Preziosa și alte studiouri de videochat din Iași. Pot spune că cele mai mulțumite modele cu care am lucrat vreodată sunt aici. Asta e și motivul pentru care m-am angajat la Preziosa și vin cu plăcere în fiecare zi la muncă. Pentru mine, chiar e o satisfacție să văd că fetele câștiga totmai mulți bani de la o zi la alta.

Și faza cea mai tare e că toată creșterea asta se întâmpla mai rapid că oriunde. Modelele încep de la câteva milioane pe zi și imediat fac progrese, câștigând cu 20% sau 30% mai mult după doar câteva săptămâni.

Preziosa videochat Iasi 95

Încrederea asta în forțele proprii parcă se transmite de la o față la altă. Că să motivez pe cineva, e de ajuns să îi arăt câștigurile colegelor sale. Ba chiar o încurajez să stea de vorba cu ele, că să se molipsească de entuziasmul și energia lor. Fiindcă banii își aduc tot timpul un plus de optimism.

Normal, și eu le dau sfaturi modelelor despre cum să arate mai bine la program sau cum să–și adapteze conversațiile în funcție de membrii cu care discuta online. Sunt micile detalii care fac diferența în videochat. Sigur că mai sunt și alte lucruri care contribuie la succesul unui model: respectul care i se acordă la muncă, sentimentul de siguranță pe care îl are la studio, machiajul de calitate, care la noi e gratuit sau ședințele cu fotografe profesioniste, care sunt tot gratuite.

Toate astea fac o mare diferența între studioul nostru și alte studiouri de videochat din Iași unde fetele se chinuie să se descurce. Lucrul astaatrage fete ambițioase, care chiar vor să facă mii de euro pe lună, nu săse joace de-a modelele. Vin aici și găsesc tot ce le trebuie că să câștige mai mult că oriunde și să–și dorească să ramână. Deci, dacă te–ai gândit să vii la noi și mai stai pe gânduri, nu uita: la noi se câștigă cei mai mulțibani din videochat în Iași!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *