5 lucruri care ne fac plăcere la Preziosa

Fiecare avem la job câte ceva care ne face să zâmbim. Lucrurile acelea care ne determină să venim zâmbind la program. Lucrăm de atâta timp în videochat Iași și tot ne dorim să ajungem la Preziosa pentru chestiile astea simpatice:

Preziosa videochat Iasi 87
5 lucruri care ne fac plăcere la Preziosa 2
  1. Ne întâlnim cu fetele din echipele noastre. Multe dintre ele au început la Preziosa fără nicio experiență. Noi le-am luat de la zero și le-am ajutat să crească. Iar acum ne bucurăm de bucuria lor. De succesul pe care îl vedem împreună după fiecare perioadă.
  2. Bem împreună cafeaua cu colegele trainere de pe tură. Ăsta e un fel de ritual la Preziosa. De când ne-am înființat și până acum. Desigur, avem câteva sortimente de cafea, după preferințele fiecăreia. Și chiar ne plac momentele astea.
  3. Beneficiem și noi de machiajul Preziosa. După ce toate modelele sunt machiate de colegele noastre profesioniste, le rugăm să ne facă și nouă câte un mic retuș. Chiar și 5 minute sub mâna lor se vede. Apoi revenim la partea de training în videochat, dar cu mult mai chef de muncă.
  4. Participăm la training-uri și workshop-uri. Invităm psihoterapeute profesioniste și experte în comunicare la Preziosa în mod constant. Ne place enorm să învățăm lucruri noi despre cum să interacționăm pozitiv cu alte persoane și cum să ne facem mai plăcute. Chiar aici, la sediul Preziosa, împreună cu modelele noastre.
  5. Le rugăm pe colegele de la Departamentul Foto/Video Preziosa să ne facă și nouă câteva poze. Din alea frumoase, pe care le fac modelelor noastre. Firește, le punem imediat pe Facebook, pe Instagram și primim un număr record de like-uri de la prietene.

Într-un cuvânt, la Preziosa chiar ne place mult ce facem. Și credem că asta se transmite și modelelor noastre. Facem o echipă minunată împreună și așa va rămâne întotdeauna. Te invităm și pe tine la Preziosa, cel mai prietenos studio din videochat Iași! Iubim discreția și viața bună!

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.