3 lucruri pe care ni le dorim de la 2023

La începutul fiecărui an, fiecare model visează la cum îi va merge, ce va realiza. E momentul dorințelor, al gândurilor bune. La fel e și acum, în 2023. Suntem atât de apropiate încât chiar ne face plăcere să împărtășim lucrurile astea.

Din cele mai multe discuții, am selectat 3 lucruri comune multor colege ale noastre. Vrei să le afli și tu? Hai să vedem:

Să fie măcar la fel de bine ca anul trecut

Poate că pare surprinzător, dar anul care s-a încheiat chiar a fost bun pentru multe modele de videochat de la Preziosa. Unele dintre ele și-au depășit recordurile personale de încasări și au realizat lucruri importante pentru ele. Mai exact, și-au luat mașină proprie, și-au făcut intervențiile estetice pe care le-au dorit, au plecat în vacanțe frumoase.

Dacă și în 2023 apar atât de multe recorduri, e extraordinar. Ne-am bucura să fim în creștere, să confirmăm trendul ăsta ascendent. Mai departe, sigur că mașinile, excursiile și alte plăceri personale sunt binevenite.

Preziosa videochat Iasi 1 1

Să ne bucurăm mai mult de ce avem

Modelele de videochat de la Preziosa sunt printre cele mai de succes de femei din Iași. Câștigă, în medie, între 4.000 și 6.000 de dolari pe lună. Iar unele colege trec de 10.000 sau 15.000, lună de lună. Ne-am dori să fie cât mai vesele, mai libere, mai bucuroase că au șansa asta extraordinară de a fi independente.

Uneori chiar le îndemnăm pe modele să-și cumpere lucruri mai frumoase, să petreacă mai mult în timpul liber, pentru că merită. Bucuria lor e și bucuria noastră, fiindcă știm ce contribuție au la succesul ăsta.

Preziosa videochat Iasi 3 1

Să avem și mai multă energie

Atunci când faci bine, primești lucruri bune înapoi. Prin ajutorul continuu acordat modelelor, simțim din partea lor căldură, energie, apreciere. Pentru noi, astea sunt lucruri care ne dau un vibe wow.

Ne place enorm ce facem și n-am schimba jobul ăsta pentru altul din lume. Credem chiar că suntem bune în training și reușitele financiare ale modelelor noastre sunt confirmări plăcute ale acestui suport pe care îl acordăm. Începem anul ăsta cu un spirit bun și suntem convinse că energia extraordinară o să ne ducă la rezultate grozave.

Așadar, hai să îmbrățișăm 2023! Deja am început cu dreptul și o să facem treabă excelentă mai departe. Chiar suntem curioase să vedem câte recorduri vom sărbători în lunile care vor urma. Oricum, fii sigură că o să scriem aici despre ele.

Alege un job in videochat

Sun-o acum pe Claudia
Angajam!

Distribuie

1 thought on “3 lucruri pe care ni le dorim de la 2023”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *